Cséplőgéppel is gazdagodtak

2023.07.27. 13:54

Átadták a felújított górét az öcsödi Körös Tájház udvarán

Cséplőgéppel gazdagodott az öcsödi Pantó Antal Hagyományőrző Egyesület, a Körös Tájház udvarán felújított góréban kap ezután helyet, melyet szerdán adtak át.

Pakainé Pusztai Nóra

Péntek Ágnes református lelkész (balra) megáldotta az épületet. A szalagot Pasztelyákné Izbéki Róza, egyesületi elnök, Herczeg Zsolt, (balra) országgyűlési képviselő és Nagy Bálint, az Építési és Közlekedési Minisztérium közlekedésért felelős államtitkára közösen vágta át

Fotó: P. Pusztai Nóra

A Pantó Antal Hagyományőrző Egyesület ötödik születésnapját ünnepelte szerdán a Körös Tájházban és annak udvarán. Az Agrárminisztérium Hungarikum pályázatából felújított górét hivatalosan is átadták, bemutatták az adományba kapott cséplőgépet. A szalagot Pasztelyákné Izbéki Róza egyesületi elnök, Herczeg Zsolt országgyűlési képviselő és Nagy Bálint, az Építési és Közlekedési Minisztérium közlekedésért felelős államtitkára közösen vágta át. Az épületet Péntek Ágnes református lelkész áldotta meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában