Jobb megközelíthetőség

2023.07.20. 21:00

Új út, járda és parkolók is épülnek a bölcsődéhez Törökszentmiklóson

130 méter hosszú út, valamint 13 új parkolóhely is épül Törökszentmiklóson, a nemrég átadott új bölcsőde épületénél. A munkálatok a tervek szerint ősszel fejeződnek be.

Molnár-Révész Erika

Elkezdődtek az előkészítő munkálatok a város vadonatúj bölcsődéjénél

Fotó: Mészáros János

Elkezdődtek az előkészítő munkálatok a nemrég átadott új városi bölcsőde előtt, új útszakasz, járda, illetve 13 parkolóhely épül a Szemere Bertalan úton az intézmény jobb megközelíthetősége érdekében.

– Az elkészült tervek alapján 130 méter szakaszon épül ki út, illetve járda a Toldi utcáig, valamint az új bölcsőde elé 12 darab, plusz 1 akadálymentes parkoló létesítését tervezzük. A biztonságos közlekedéshez az utca ezen szakaszán a közvilágítási hálózat is bővítjük. A Szemere Bertalan utca egyik rossz műszaki állapotban lévő szakaszát is felújítjuk – tájékoztatott Marsi Péter, a városfejlesztési osztály vezetője. 

Hozzátette, jelenleg az előkészítő munkák zajlanak, az út és parkoló megépítése augusztus végére várható, míg az útszakasz felújítására szeptember végéig kerül sor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában