Tájékoztatás

2023.08.02. 15:00

Igazgatási szünet lesz a szolnoki polgármesteri hivatalban

Igazgatási szünetet tartanak a jövő héten a szolnoki polgármesteri hivatalban.

Rimóczi Ágnes

A szolnoki városháza

Fotó: Mészáros János

Augusztus 7. és augusztus 11. között Szolnok polgármesteri hivatala igazgatási szünetet tart. Ahogy arról a város önkormányzatának sajtóosztálya hírportálunkat tájékoztatta: abban az időszakban az általános munkavégzés és az ügyfélfogadás szünetel, a Belvárosi Ügyfélközpont viszont változatlan nyitvatartással várja az ügyfeleket.

– Az Általános Igazgatási Osztály munkakörét érintő, halaszthatatlan ügytípusokhoz kapcsolódó megkereséseket el lehet juttatni az illetékesekhez. Anyakönyvi ügyekben az [email protected], kereskedelmi hatósági ügyekben pedig a [email protected] e-mail címek állnak az ügyfelek rendelkezésére. A Szociális Támogatások Osztályát kereső ügyfelek azon problémáikkal, amelyeknek megoldása nem várhat, a Humán Szolgáltató Központot kereshetik fel munkanapokon. Megtehetik ezt a Szolnok, Levente út 1. szám alatt, illetve a +36 (20) 473-8443, vagy a +36 (20) 473-8446 telefonszámok egyikén – közölték az illetékesek.

Hozzátették: a zavartalan feladatellátás érdekében, az egyéb ügyekhez kapcsolódó írásos megkeresések átvétele a városháza portáján (5000 Szolnok, Kossuth tér 9.) folyamatos, az ügyeletben eljáró kollégák részére történő továbbításáról gondoskodnak. Az igazgatási szünet utáni első ügyfélfogadási napon, augusztus 14-én hétfőn már a szokásos munkarendben várják az ügyfeleket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában