Esemény

2023.08.21. 17:15

Iskolakezdési csere-bere akciót szerveznek a földvári plébánián

Az iskolakezdéshez nyújtanak segítséget Tiszaföldváron. Augusztus 26-án délután 2 és 5 óra között csere- bere börzét szerveznek a tiszaföldvári Római Katolikus Plébánián.

Pakainé Pusztai Nóra

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Ahogy a Földvári Hírlap közösségi oldalán írják, sok szülőnek könnyebbség, ha a bolti árnál kevesebb összegért, sőt ingyenesen tudja beszerezni az iskolakezdéshez szükséges felszereléseket. Ehhez szeretnének segítséget nyújtani Tiszaföldváron. 

– A családok nem mindig tudnak mit kezdeni a kinőtt, de jó állapotú tornaruhával, ünneplő ruhával, fölöslegessé vált, újra cserélt tolltartóval, iskolatáskával, egyéb iskolai eszközökkel. Ez adta az ötletet a börze megszervezéséhez – fogalmaztak.

Akik úgy gondolják, hogy szívesen segítenének, kínàlhatják a felszereléseket, illetve maguknak is választhatnak szükséges eszközök közül. Ehhez ingyenesen biztosít helyet tiszaföldvári Római Katolikus Plébánia szombaton délután. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában