Pódiumbeszélgetés

2023.08.23. 15:30

Szolnokon is méltó módon ünneplik meg a Tisza-tavat

Szeptember 2-án, szombaton „Szeretünk, Tisza-tó” elnevezéssel tartanak pódiumbeszélgetést a Kossuth téren.

Köllő Judit

A Tisza-tó

Fotó: Ujvári László

Az idén ötvenéves jubileumát ünneplő Tisza-tó lesz a XX. Civil Kavalkád díszvendége Szolnokon. 

Az évforduló kapcsán olyan programsort terveznek összeállítani, melynek kiemelkedő része lesz a szeptember 2-án 10.30-kor kezdődő „Szeretünk Tisza-tó” című pódiumbeszélgetés. 

Az eseményen olyanokat szólítanak meg, akik ugyan az élet különböző területein tevékenykednek, hivatásuk teljesen különböző, mégis van egy közös nevező köztük: a Tisza-tó szeretete. 

A XX. Jubileumi Civil Kavalkád keretén belül Galó Anita, az „Alföld szíve” Turisztikai Egyesület és a Tisza-tavi Turisztikai Kerekasztal titkára beszélget F. Kovács Sándor országgyűlési képviselővel, Miklósa Erikával, a Tisza-tó Nagykövetével, Hubai Imrével, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Közgyűlés és a Tisza-tó Térségi Fejleszési Tanács elnökével, Debreczeni Ildikóval, a Magyar Tavak Fesztiváljának ügyvezetői igazgatójával, Fejes Lőrinc kiskörei szakaszmérnökkel, illetve Ljasuk Dimitry független filmessel.

A beszélgetés végén a Tisza-tó 50 standjánál jubileumi tortát szelnek fel, a finomságot szétosztják a közönség tagjai között.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában