Összefoglaló

2023.09.21. 20:00

A helyszínen belehalt sérüléseibe a kisújszállási karambol egyik sofőrje – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: Szoljon.hu

Frontálisan karambolozott egy személyautó és egy kisteherautó csütörtökön reggel a 4-es főúton, Kisújszállás közelében, a 149. kilométernél. A baleset következtében a személyautó sofőrje a helyszínen életét vesztette, míg utasa életveszélyes, valamint a kisbusz két utasa könnyű sérülést szenvedett.

Megkezdte Líbiában a katasztrófa sújtotta Derna városának átkutatását a magyar mentőcsapat, köztük a zagyvarékasi Életjel Mentőcsoport vezetője, Turi László és kutyája, Smile is. A magyarok várhatóan 5-10 napig tartózkodnak majd a katasztrófa sújtotta területen.

Egy besenyszögi lakos kerékpárral közlekedett a településen szeptember 20-án a délelőtti órákban. A biciklis egy útkereszteződéshez érkezett, ahol balra kívánt kanyarodni, azonban nem észlelte, hogy a mögötte közlekedő járműszerelvény már megkezdte az előzését, ami miatt összeütköztek.

Egy csanyteleki lakos közlekedett személyautóval Szolnok külterületén szeptember 20-án a hajnali órákban. A sofőr egy bal kanyarban ismeretlen okból lehajtott az útpadkára és többször megpördült a járművel. A baleset következtében a 24 éves sofőr 8 napon túl gyógyuló, míg utasa könnyű sérülést szenvedett.

Egy kisbusz és egy személyautó karambolozott szeptember 21-én hajnalban Újhartyánnál. A balesetben a kisbusz egyik utasa, egy 63 éves ceglédi férfi életét vesztette.

Az Újvárosi Fejlesztési Iroda (UFI) idén immár harmadik alkalommal hirdette meg a Déli városrész legszebb kertje versenyt. A megmérettetés lezárult, a kategóriagyőztesek csütörtök délután vehették át jutalmukat az irodában tartott összejövetelen.

Súlyos bűncselekmény történt szerdán kora este Esztergomban. Fenyegetőzés miatt nagy erőkkel vonult ki a rendőrség és a tűzoltóság egy családi házhoz a város külterületi részére. A fenyegető felrobbantott egy ismeretlen tárgyat, melynek következtében egy rendőr életét vesztette, további 6-7 járőr pedig megsérült.

Többéves börtönbüntetésre ítélt a Keszthelyi Járásbíróság egy büntetett előéletű zalai nőt, aki több idős asszonyt is meglopott az otthonában, egyiküket súlyosan bántalmazva. A vádlott 2021-ben hónapokon át idős emberektől, azok figyelmetlenségét kihasználva, rendszeres haszonszerzésre törekedve lopott pénzt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában