Szoljon Insta

2023.09.21. 07:24

Halálos baleset történt Kisújszállásnál - galériával

Egy férfi életét vesztette, hárman pedig megsérültek, abban a közúti balesetben, ami a 4-es főúton Kisújszállás külterületén történt. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.

Pakainé Pusztai Nóra

A balesetben egy személyautó és egy kisbusz volt érintett

Fotó: Donka Ferenc

Frissítés 11:05:

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a pálya teljes szélességében felszabadult, a forgalom akadálymentesen halad.

Frissítés 7:42:

A rendelkezésre álló adatok szerint egy személyautó közlekedett Szolnok irányából Karcag felé, mikor eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetiránya szerinti bal oldalba és ott frontálisan ütközött a vele szemben közlekedő kisbusszal. 

A baleset következtében a személyautó sofőrje a helyszínen életét vesztette, míg utasa életveszélyes, valamint a kisbusz két utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett – közölte hírportálunkkal a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök teljes útlezárás mellett megkezdték a baleset helyszínelését. A forgalmat Kisújszállás belterületére terelik.

Korábban írtuk:

Frontálisan karambolozott egy személyautó és egy kisteherautó a 4-es főúton, Kisújszállás közelében, a 149. kilométernél. Ahogy a Jász- Nagykun- Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól megtudtuk, a műszaki mentést végző karcagi hivatásos és kisújszállási önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével két embert kiszabadítanak az egyik gépkocsiból, és áramtalanítják a járműveket. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában