Szoljon Insta

2024.02.18. 15:14

Farsangi piacra várták a vendégeket Nagykörűben - galériával

Megtartották az év első termelői piacát Nagykörűben vasárnap. A Farsangi Körűi Piac bőséges kínálattal és remek hangulattal várta a vendégeket.

Rimóczi Ágnes

Volt választék bőségesen a körűi piacon

Fotó: Kedves Katalin

Januárban egy kis pihenőt tartottak, de most beindult az élet Nagykörűben, vasárnap megtartották az év első piacát. A Nagykörűi Virágzástól Befőzésig Turisztikai Egyesület a Farsangi Körűi Piaccal nyitotta meg a programsort. A szervezők és persze a termelők a megszokott helyen, a régi piactéren, a megszokott kínálattal és hangulattal várták a látogatókat, vásárlókat.

A hajnali eső egy pici rémületet keltett, de reggelre, nyitásra szerencsére elvonultak az esőfelhők, így nem volt semmi akadálya, hogy elkezdődjön a vásár. Alaposan tele lehetett pakolni a kosarakat, de helyben is lehetett finomságokat fogyasztani. Az is tudott választani, aki reggelizni kívánt, de az sem maradt éhes, aki ebédelni szeretett volna. 

Volt választék bőségesen. Ahogyan a hangulat is kiváló volt, így ezúttal is igazán tartalmas fél napot eltölteni a Tisza-parti település piacán. Még a nap is kisütött olykor-olykor, mondhatni, megalapozták az egész éves programsorozatot a nagykörűiek. A hétvégi piac után csupán egy hetet kell várni, s újra összejönnek a szórakozni vágyók. Február 24-én farsangi mulatságot rendeznek a Tájházban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában