Diskurzus

2023.09.15. 11:27

Drogprobléma ütötte fel a fejét a szolnoki Csallóköz utca környékén, már keresik a megoldást

Alig két hete a szolnoki Csallóköz utcában oszthatták meg a helyi drogproblémákkal kapcsolatos aggályaikat a lakók. Molnár Iván önkormányzati képviselő legutóbbi, Gőzhajó utca közelében szervezett fórumán arról számolt be hírportálunknak, hogy körvonalazódik a megoldás a témában.

Hartai Gergely

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A napokban tartottak lakossági fórumot a Gőzhajó utca közelében lévő játszótéren.

Molnár Iván az eseményen arra hívta fel a figyelmet, hogy alig két hete a Csallóköz utcában is gyűlésre hívták a környékbelieket, akik főként a helyi drogproblémák és lopások kapcsán oszthatták meg javaslataikat.

– Akkor a rendőrséggel karöltve rendeztük meg a fórumot, melyre mintegy harmincan látogattak el. Mindenki elmondhatta a gondokat, és keressük is azokra a megoldást. Azt gondolom, ezeket jórészt megtaláltuk, mivel a visszajelzések azt mutatják, hogy csökkent az árusítás a területen. A következő fórumunknak várhatóan a Gyökér út vagy a kórház térsége ad otthont – tájékoztatta hírportálunkat Molnár Iván.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában