Szoljon Insta

2023.09.19. 08:35

Hosszú sorok kanyarogtak a Kossuth téri Bringás reggelin

Városi és terepkerékpárokkal is érkeztek az érdeklődők kedden a szolnoki Kossuth térre. Családok, baráti társaságok kedvelt rendezvényévé vált az immár kilencedik alkalommal megszervezett Bringás reggeli. Friss péksüteményekből, teából és kávéból sem volt hiány.

Pakainé Pusztai Nóra

Sokan részt vettek az eseményen

Fotó: Mészáros János

Már fél héttől friss péksüteményekkel, gyümölccsel, kávéval és teával vártàk a kerékpárral közlekedőket a Bringás reggeli szervezői Szolnokon. A Kossuth téren ismét jó hangulatban teltek a korai órák kedden. A hagyományokat követve és csatlakozva az országos kezdeményezéshez immár kilencedik alkalommal szervezték meg a rendezvényt. A program az autózás helyett a közösségi közlekedés használatára helyezi a hangsúlyt, a kerékpározás és gyaloglás mellett érvel. 

Tasnádi Zoltán a helyszínen elmondta, több mint ötszázan vettek részt a Bringás reggelin.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatósága jóvoltából helyi és térségi termelők finomságait is meg lehetett kóstolni. A Szolnok Rendőrkapitányság és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság is csatlakozott rendezvényhez, a vármegyeszékhely főterén kerékpárjaikat is regisztrálhattak a biciklisek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában