Köszönet

2023.09.13. 17:00

Ömlött a vér a miklósi nő szétnyílt csuklójából, szerencsére villámgyorsan megérkezett a segítség

Ablaktisztítás közben ért súlyos baleset egy törökszentmiklósi hölgyet a minap. A mentősök gyors és hatékony beavatkozását a sérült testvére levélben köszönte meg a szakembereknek.

Rimóczi Ágnes

Illusztráció

Forrás: Országos Mentőszolgálat Facebook-oldala

„Levelet kaptunk” – tette közzé az Országos Mentőszoltálat hivatalos közösségi oldalán. A bejegyzésből kiderült: a levél Törökszentmiklósról érkezett, és abban köszönetet mond egy hölgy, akinek testvére sérült meg a minap.

– Szeptember 9-én Törökszentmiklóson súlyos baleset érte húgomat ablaktisztítás közben. Megbillent, és a betört üveg szétvágta a jobb csuklóját – kezdte levelében a hölgy.

– Hívtam a segélyhívót, ahol rögtön kapcsolták a mentőket. Mindössze 3-4 perc kellett ahhoz, hogy odaérjen hozzánk a segítség, addig is vonalban volt a diszpécser és segített végig bennünket, hogy hogyan lássuk el húgom súlyos sebét – részletezte a levélíró, aki mérhetetlen háláját is kifejezte irományában.

– Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a mentősöknek! Rendkívül hálás vagyok a segítségükért, a gyorsaságukért, mindent megtettek húgomért, aki hála Istennek már túl van a műtéten – olvasható levelében.

Jó ilyet látni, olvasni. Jó tudni, hogy a szakemberek azonnal indulnak és cselekednek, ha baj van. Mi is köszönjük a mentőszolgálat munkatársainak gyors és sikeres munkáját, a sérült hölgynek pedig mielőbbi gyógyulást kívánunk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában