Helyreállítási munkák

2023.09.05. 18:00

Tartalék hálózatra váltott a csőtörés után a MÁV Kórház, zavartalan volt az ellátás

Bár a betegellátásban nem okozott fennakadást, a járdát tönkretette az a csőtörés, amely múlt héten történt a MÁV Kórház udvarán.

Molnár-Révész Erika

A napokban még tartottak a helyreállítási munkálatok, újra kellett térkövezni a MÁV Kórház csőtörésben tönkrement járdáját az intézmény udvarán

Fotó: Mészáros János

Múlt hét kedden tört el a szolnoki MÁV Kórház fő vízvezetéke közvetlenül a bejárat mellett, a sáros ár a sürgősségi betegfelvételi felé hömpölygött. A vezetéket szinte azonnal lezárták, ám a nyomás és a víz miatt a járda teljesen tönkrement, felpúposodott.

– Hála Istennek van egy másik cső a Pityó út felől, azt megnyitottuk, így gyakorlatilag semmiféle fennakadás nem történt a kórház vízellátásában. Ennek ellenére a hibát soron kívül, két nap alatt kijavítottuk, így jelenleg már a helyreállítási munkák zajlanak – tájékoztatott dr. Rudner Ervin, a szolnoki MÁV Kórház főigazgatója. Mint elmondta, a munkálatokkal a tervek szerint szerdára elkészülnek. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában