Muzsikaszó

2023.10.24. 18:00

Az ősz jegyében zajlott a pletykafalui családi délután Szolnokon

Jól elhúzták a nótájukat azoknak, akik ellátogattak múlt szombaton Szolnokon, a Pletykafalu könyvtárába. Az őszi családi délutánon ugyanis hamisítatlan népzene volt a talapalávaló, emellett változatos programok szórakoztatták az érdeklődőket.

Rimóczi Ágnes

Kézműves foglalkozásokon díszeket készítettek

Forrás: Pletykafalu Fiókkönyvtár Facebook-oldala

Az ősz jegyében telt a minapi családi délután a Pletykafaluban. A szolnoki városrész programján különleges programok várták az érdeklődőket, akik őszi termésekből díszeket, játékokat készítettek, sokat beszélgettek, csocsóztak, finom teákat kóstoltak és még táncoltak is. A Sodrás Kisegyüttes zenéjére nemcsak a gyerekek, de a felnőttek is jó kedvvel perdültek táncra. 

Sokan táncra perdültek a muzsikaszó hallatán
Forrás: Pletykafalu Fiókkönyvtár Facebook-oldala

Az iskolás- középiskolás korosztályt a Sakk klub, valamint a Pixel Colony csapata varázsolta el különböző játékokkal, s nagy sikert aratott a 3D nyomtatójuk működése. Az egészen pici gyerekek a játék-kuckóban tölthették el az időt. Voltak, akik elvitték és büszkén mutatták meg az otthon kifaragott töklámpásaikat.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában