Lista

2023.10.23. 09:00

Drogterjesztő fodrászat Kisújszálláson, lakástűz Törökszentmiklóson – mutatjuk az elmúlt hét legjeit

Raktárcsarnokot avatott Szolnokon a Miniszterelnökséget vezető miniszter, közösen emlékeztek az izraeli áldozatokra Szolnokon – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

1. Raktárcsarnokot avatott Szolnokon a Miniszterelnökséget vezető miniszter

Raktárcsarnokot avatott október 17-én, kedd délután a szolnoki Hegedűs Csőszerelvény és Fűtéstechnika Kft. Az ünnepélyes eseményen megtudtuk, a 435 milliós projekt részeként környezettudatos napelem rendszert is kiépítettek a helyszínen.

Az esemény vendége volt Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter
Fotó: Mészáros János

2. Kis Grófot sem kímélik a kegyetlen kommentelők

Csak egy ártatlan családi fénykép, középen a büszke édesapával, és két fiúgyermekével – gondolhatta a Bulibáró, amikor kirakta fotóját a közösségi oldalára. Nem sejthette Kis Grófo, hogy ilyen indulatok korbácsolódnak a képe alatt. Az egyik kommentelő ugyanis belekötött a zenész kisebbik fiába.

3. Közösen emlékeztek az izraeli áldozatokra Szolnokon – galériával

Az áldozatokra emlékezve közös imára hívta a szolnokiakat a város október 17-én, kedden. Már jóval a 18 órára kitűzött program előtt emlékezőkkel telt meg a Tiszai hajósok tere, sokan izraeli zászlókkal érkeztek, ezzel mutatva ki szolidaritásukat, együttérzésüket. 

Sokan összegyűltek a téren
Fotó: Mészáros János

4. Feleségét, szeretőjét és anyósát is bevonta a drogterjesztésbe a kisújszállási borbély - videóval

Titokban bűnbarlang volt egy kisújszállási barber shop. A drogot a borbélyüzletben és egy bérelt garázsban rejtette el a fodrász, aki dílerkedett is a hajnyírás mellett. A férfi a terjesztésbe bevonta a feleségét, az anyósát, de még szeretőjét is. Az előre kiporciózott adagokat az üzletek során alsónadrágjába vagy a nők melltartójában rejtette el.

5. Kilenc ember otthona semmisült meg a tűzben Törökszentmiklóson

Az elektromos hálózat hibájából kifolyólag teljes terjedelmében égett egy családi ház október 14-én, szombatra virradó éjjel Törökszentmiklós Szivárvány utcájában. A szolnoki hivatásos és a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók három vízsugárral avatkoztak be. Az ingatlan lakhatatlanná vált, a benne élő kilenc embert a helyi önkormányzat szállásolta el.

A tűzoltók három vízsugárral avatkoztak be
Forrás: Szolnok HTP

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában