Ingyenes étkezés

2023.10.27. 17:00

Egy gyermek sem marad éhesen az őszi szünet alatt Tiszatenyőn

Az őszi szünet alatt is jár a rászoruló gyermekeknek az ingyenes étkezés. Tiszatenyőn ezt az arra jogosultak a település közkonyháján vehetik igénybe négy napon keresztül.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az őszi szünet alatt október 30-án, hétfőn, október 31-én kedden,  november 2-án csütörtökön, és november 3-án pénteken vehetik igénybe a szünidei étkeztetést az óvodás és az iskolás gyermekek Tiszatenyőn a település közkonyháján. A támogatásra a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő gyermek jogosult, akinek a hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzete a szünidei gyermekétkeztetés megkezdését megelőző harmincadik napon fennállt, és akinek a szülője nyilatkozott, hogy kéri a segítséget – tájékoztatott közösségi oldalán a Tiszatenyői önkormányzat. A helyhatóság azt kéri, amennyiben betegség vagy más ok miatt a gyermek nem veszi igénybe az étkeztetést, azt a szülő haladéktalanul jelezze a konyha felé. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában