Üdülő

2023.10.06. 11:36

Elfogadható hasznot hozott Csépának a balatoni üdülő

Egész nyáron közel telt házzal üzemelt a csépai önkormányzat balatonszárszói üdülője. Még tavasszal fásítottak, játszóteret építettek és napvitorlákat szereltek fel, a színvonalat tovább szeretnék emelni.

Pakainé Pusztai Nóra

A csépai önkormányzat balatonszárszói üdülőjének felújítására is folyamatosan költeni kell

Forrás: Csépa honlapja

Már a következő nyári szezon naptárja is hamarosan betelik, sorra érkeztek a foglalások a tiszazugi kistelepülés balatonszárszói üdülőjébe.

– Közel telt házzal üzemeltünk, ahogy jelentkeztek ki a vendégek, már foglalták is le a jövő évi időpontot – mondta Pintér Csaba Gábor polgármester.

Tapasztalatok szerint, az üdülő egy szezon alatt 1,5 és 3 millió forint közötti hasznot hoz az önkormányzat konyhájára. A helyiek féláron foglalhatják a szállást.

– Idén tavasszal ismét költöttünk rá, de már szükség is volt a fásításra, játszótér építésre vagy éppen a napvitorla felhelyezésére – sorolta a kényelmet szolgáló munkálatokat. Hozzátette: érdemes lenne az árat átgondolni és racionalizálni, hogy a magasabb bevételből még többet fordíthassanak a színvonal emelésére a jövőben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában