Szoljon Insta

2023.10.28. 09:54

Közel ötven diák zakójára került szalag a karcagi Varró István középiskolában

A diákok közös énekléssel tették emlékezetessé a napot.

Daróczi Erzsébet

Az eseményen 46 tanuló kapott szalagot

Fotó: Daróczi Erzébet

A Déryné Kulturális Központban tartotta pénteken szalagavató ünnepségét a Karcagi SZC Varró István Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium 4 végzős osztálya. A Himnusz után Szalai László Ferenc 11.A osztályos tanuló szavalata, majd Sánta László végzős osztályfőnök köszöntője hangzott el. Murányi Markó 11.B osztály tanuló szavalata után Facsar András igazgató szalagot tűzött az osztályok képviselőinek, majd ők tűztek szalagot az iskola vezetőinek: Vida Tamás főigazgatónak, Facsar András igazgatónak, Kiss Attila igazgatóhelyettesnek, illetve Kovács Sándor gyakorlati oktatásvezetőnek. Ezt követően mind a 46 tanuló megkapta szalagját osztályfőnökeiktől.

Ferenczi Béla, Ferenczi Zsolt végzős diák édesapjának szavalata után az osztályok bemutatkozó fényképeinek vetítése, illetve a szalagavatói táncok következtek, melyeket Vassné Szűcs Edit táncpedagógus tanította be. A műsor végén az összes végzős felsorakozott a színpadon és közösen énekeltek, továbbá egy-egy szál virággal köszöntötték szüleiket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában