Új kerékpárút

2023.10.17. 07:00

Zsófiahalomból biztonságosabban lehet betekerni Martfű központjába

Átadták a Martfű és Zsófiahalmot összekötő kerékpárutat, biztonsággal lehet közlekedni az új szakaszon.

Pakainé Pusztai Nóra

Herczeg Zsolt országgyűlési képviselő mondott beszédet a kerékpárút átadásán

Forrás: Martfű Média

A tiszazugi város összes kerékpárútja megújult az elmúlt években. Dr. Papp Antal polgármester elmondta, hogy a körforgalom és a vasút közötti szakasz még nyár végén készült el, a Zsófiahalom felé vezető új nyomvonalat a napokban kezdték el használni a kerékpárosok. Az üdülőterületről ezután még biztonságosabban lehet eljutni a belvárosba, nem kell a főút mentén tekerni a közlekedőknek.

A TOP Plusz programból megvalósult beruházást a napokban hivatalosan is átadták. A város közösségi oldalán leírták, az ünnepséget dr. Papp Antal, Martfű polgármestere nyitotta meg, beszédet mondott Herczeg Zsolt országgyűlési képviselő.

– A kerékpárút átadását, a nemzetiszínű szalag átvágását követően a programot a Martfűi József Attila Általános Iskola versmondóinak előadása zárta, majd a Martfűi Úszó- és Triatlon Klub kerékpárosai vették birtokba az új kerékpárutat – részletezték.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában