Megoldást keresnek

2023.11.10. 13:56

Rengeteg a panasz a szolnoki buszmenetrendet illetően, tárgyalóasztalhoz ül a Volán és a város

Számos észrevétel és panasz érkezett a november elsejétől bevezetett új menetrenddel kapcsolatban a szolnoki polgármesteri hivatalhoz, ezeket ismertette Szalay Ferenc polgármester péntek délelőtt a Volánbusz Zrt-vel.

Molnár-Révész Erika

Illusztráció

Forrás: MW archív

Fotó: Nagy Balázs

Elkezdődött az egyeztetés pénteken a város és a Volánbusz Zrt. között, a november elsejétől bevezetett új buszmenetrenddel kapcsolatban. 

– Egy új menetrend bevezetése, főleg 30 év után számos nehézséget okozhat az első időszakban. Mióta elindult élesben a november elsején bevezetett új menetrend, számos visszajelzés, észrevétel és panasz érkezett be a vonalakkal, csatlakozásokkal, járatsűrűséggel, késésekkel kapcsolatban. Ezeket összegyűjtöttük, és Szalay Ferenc polgármester egyeztetést kezdeményezett a Volánbusz Zrt.-vel, hogy ezeket az észrevételeket ismertesse a busztársasággal, és azokra a problémákra, melyek valósak, találjanak megoldást – tájékoztatott Pókász Endre, a városháza sajtószóvivője.

Hozzátette, a jövő hét csütörtökre tervezett következő egyeztetésen már a konkrétumokról is szó lesz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában