Megemlékezés

2023.11.02. 14:30

Tájfutó versenyt rendeznek Karcagon

Meghívásos Tájfutó Emlékversenyt rendez szombaton 10 órától a Karcagi Sport Egyesület Tájfutó Szakosztálya.

Daróczi Erzsébet

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A verseny célja: megemlékezés a karcagi Vörös Meteor Sport Egyesület megalakulásának 60 éves évfordulójáról. A verseny helyszíne az Erzsébet-liget környéke, versenyforma: nappali egyéni rövid távú helyi (nem rangsoroló), a térkép méretarány: 1: 5 000, alapszintköz: 1 m. 

A terep jellegzetes alföldi nyílt és erdős terep, úthálózattal, épített objektumokkal. Díjazás: Az 1-3. helyezettek érem díjazásban részesülnek, kategóriák: férfi-női (az életkorok szerinti beosztás a nevezés függvényében). Gyülekező az erdei tornapálya, lőtérrel szemközti bejáratánál (sportpályán túl, a Széles Kertközi út bal oldalán). Tervezett pálya hossza 1-2 km, a táv sétával is teljesíthető. 

A szervezők akkor is szívesen látnak mindenkit, ha csak szeretne velük emlékezni az elmúlt 60 évre, de várnak minden egykori és jelenlegi tájfutót is, akik a VMSE, majd a KSE színeiben versenyeztek. Két fős csapatok is indulhatnak, pl. szülő-gyermek, nagyszülő-unoka, barátok, a lényeg, hogy mozogjunk! – írják a szervezők felhívásukban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában