Dr. Farkas János

2023.11.22. 17:00

Új gyermekorvos kezdi meg munkáját Abonyban

Dr. Farkas János csecsemő- és gyermekgyógyász személyében új orvos látja el feladatait Abonyban. A szakember januártól rendel majd.

Hartai Gergely

Dr. Farkas János az év elején kezdi meg munkáját

Forrás: Pető Zsolt polgármester Facebook-oldala

Dolgozószobájában fogadta Pető Zsolt polgármester dr. Farkas János csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvost, a város ösztöndíjasát, aki jövő év januárjától kezdi gyermekorvosi rendelését a településen – tájékoztatott közösségi oldalán a városvezető. Pető Zsolt bejegyzésében arról is hírt adott, hogy a rendelés indításával kapcsolatos adminisztratív teendők mellett bemutatkoztak a helyi óvodák és bölcsődék vezetői is. Ezt követően közös látogatást tettek dr. Tóth Katalin gyermekorvos rendelőjében, ahol januártól váltásban rendel majd az új szakember.

A polgármester emlékeztetett: dr. Farkas János általános orvosi diplomáját a Semmelweis Egyetemen szerezte Summa cum laude minősítéssel. A diploma megszerzése után kezdte el a rezidensképzést, 2019-ig a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán dolgozott, majd azt követően a Heim Pál Gyermekkórházban folytatta tevékenységét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában