Lombhullás

2023.12.11. 06:55

Decemberben is elszállítják a zöldhulladékot Törökszentmiklóson

Elhúzódott az ősz, így a lombhullatás is, ezért a tervezetten felül decemberben is elszállítja a zöldhulladékot a szolgáltató Törökszentmiklóson.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A késői lombhullatás miatt a tervezetten felüli zöldhulladék elszállítását kérelmezte a közelmúltban a törökszentmiklósi önkormányzat a szolgáltatónál.

– A megváltozott időjárási körülményekre való tekintettel, az ősz elhúzódásával a fák kései lombhullatása tapasztalható idén is. Ezért a korábbi évekhez hasonlóan, most is kezdeményeztük a lakossági igényeknek megfelelően a zöldhulladék újabb elszállítását a szolgáltatónál. Ennek eredményeképpen a Törökszentmiklósi Kommunális Szolgáltató Nonprofit Kft. a régió koordinátorral egyeztetve, a Mohu Zrt. hozzájárulásával, tervezetten felüli zöld hulladék szállítást végez december 11. és 15. között a szokásos járatrend szerint – tájékoztatott Markót Imre polgármester. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában