Fiatalítás

2023.12.18. 13:30

Diákok látogatták meg a polgárőröket Törökszentmiklóson

A polgárőrség szervezeti felépítéséről, a városban betöltött szerepéről és a fiatalítási programról is hallhattak azok a diákok aki ellátogattak a napokban a Törökszentmiklósi Városi Polgárőrség irodájába.

Molnár-Révész Erika

A törökszentmiklósi Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium diákjai tettek látogatást a napokban a Törökszentmiklósi Városi Polgárőrség irodájában. A tanulóknak Kolozsi József elnök és Barna János szolgálatvezető tartott tájékoztatást a polgárőrség szervezeti felépítéséről, a városban betöltött bűnmegelőzési szerepéről, a polgárőr életről, illetve fiatalítási programjukról. 

A Bercsényi Gimnázium diákjai tettek látogatást a miklósi polgárőröknél
Forrás: Beküldött fotó

– A fiatalok nagy figyelemmel hallgatták a tájékoztatónkat, mely után kérdéseket is feltettek. A látogatást a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság részéről Molnár Judit címzetes rendőrszázados szervezte – tájékoztatott Kolozsi József, a Törökszentmiklósi Városi Polgárőrség elnöke. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában