Adomány

2023.12.24. 17:30

Támogatóknak köszönhetően vásárolt új játékokat a tiszasülyi óvoda

Az ünnepek előtt birtokba is vehették a készségfejlesztő játékszereket a gyerekek.

Kovács Berta

Lelkesen fogadták az új játékokat a sülyi gyerekek

Forrás: Beküldött fotó

A napokban új játékoknak örülhettek a sülyi gyerekek. Mint említettük, a december 9-én adott jótékonysági koncertet a településen a helyi származású tagokból álló Meteor együttes és vendégük, a The Milfglue zenekar. A becsületkasszás előadás bevételét idén a Tiszasülyi Vackor Óvodának ajánlották fel.

Lévai Melinda óvodavezetőtől megtudtuk a bevételből még az ünnepek előtt bevásároltak, logikai és készségfejlesztő játékokat vettek a kicsiknek. A pénzt nem kellett szűkösen beosztaniuk, mivel időközben az egyik szülő, Nemes-Szabó Szabina közbejárására egy jótékony szellemű vállalkozótól, Pászner Gábortól is kaptak egy nagylelkű, százezer forintos felajánlást. Így közel 160 ezer forintot fordíthattak új játékok beszerzésére. Az újdonságokból mindkét ovis csoport részesedett, a gyerekek nagy örömmel vették birtokba a szerzeményeket.

Az óvodavezető elmondta, mivel 2-4 évig jár hozzájuk egy gyermek, fontos időnként megújítani a fejlesztő játékok állományát, mivel a meglévőek egy idő után már nem jelentenek igazi kihívást, fejtörést a lurkóknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában