Autós fénykaraván

2023.12.20. 18:00

Több tucat játékkal lepték meg a szolnoki Hetényi kórház gyermekosztályát

Jótékony céllal hirdetett fénykaravános felvonulást egy márkafüggetlen autós klub Szolnokon. A plüssjátékokat szerdán adták át a fiatalok.

Pakainé Pusztai Nóra

Csala Milán (balról), Sánta László és Dávid Zoltán együtt adták át a kórház gyermekosztályának szánt plüssjátékokaT

Fotó: Mészáros János

Nyár elején alakult a Family VIP autós és motoros márkafüggetlen klub. Amellett, hogy legfőbb céljuk egy autós közösség építése, azóta több jótékonysági akciót is szerveztek. Az októberi Rákócziújfaluban tartott találkozón például egy helyi állatmenhelynek gyűjtöttek. Az advent időszakában sem ültek otthon tétlenül, autós fénykaravánjuk látványa és hangja két egymást követő szombat este is felverte Szolnok csendjét.

A Felső-Szandai rétről induló autók végigjárták a város utcáit, kezdeményezésükhöz több mint húsz kivilágított jármű csatlakozott és zsákszám gyűjtöttek plüssjátékot. A fiatalok az adományokat a Hetényi Géza kórház gyermekosztályának ajánlották fel, melyet Vinnai Attila távollétében Csala Milán, Sánta László, Dávid Zoltán át is adtak szerdán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában