Meglepetés

2023.12.03. 11:15

Tűzijátékkal várta a Mikulás a gyerekeket a szolnoki Ormos Imre Parkban - galériával és videóval

A szolnoki Ormos Imre Park bejáratánál sok-sok apróság várta szombaton este, hogy megérkezzen közéjük a Mikulás. A szervezők a télapó mellett más meglepetéssel is kedveskedtek: tűzijátékkal, valamint a Ramazuri zenekar előadásával szereztek feledhetetlent élményt a kicsiknek.

Hartai Gergely

Sok gyermeket lepett meg a Mikulás

Fotó: Nagy Balázs

Fergeteges hangulat várta azokat a gyerekeket és szüleiket, akik szombat este az Ormos Imre Parkba látogattak. Ottjártunkkor már több száz méterrel a közkedvelt városi színtér előtt hallani lehetett, hogy vidámságból és persze zenéből sincs hiány. A Mikulás megérkezése előtt a legkisebbeket a Ramazuri zenekar slágerei varázsolták el.

Felcsendült egyebek mellett a Hóembernek se keze, se lába kezdetű gyerekdal, ahogyan nagy sikert aratott a Micimackó című örökzöld is. Az est egyik fénypontja az volt, amikor bejelentették: a szervezők különleges meglepetéssel készültek a program apró résztvevőinek. Hirtelen tűzijáték zaja hallatszott a távolból, majd a park belseje felől megannyi színes „lángcsóva” süvített a magasba. A Mikulásvárást az eső sem zavarhatta meg, mindenki izgatottan, jókedvvel várta, hogy egyszer csak betoppanjon a nagyszakállú télapó…

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában