Döntés született

2024.01.20. 12:30

Nevet változtat a Jászkunság egyik legismertebb fesztiválja

Számos témát érintettek a napokban a Tiszafüreden tartott egyeztetésen.

Köllő Judit

Ezúttal is számos fontos kérdést találtak a füredi testületi ülésen

Fotó: Mészáros Balázs

A napokban ismét fontos kérdésekben döntött a a tiszafüredi önkormányzat képviselő testülete. Az ülésen többek között szó volt a következő összejövetel tematikájáról, a Start-munkaprogramról, valamint a Tiszafüredi Halasnapokról is.

A testületi ülésen módosult az idei évi járási startmunka mintaprogram keretében a közfoglalkoztatást érintő programok határozatai. Mint kiderült a projekt összköltségei 67 millió forintra csökkennek. Ezzel a megvalósításhoz szükséges, támogatáson felüli önkormányzati önerő 6 millió forintra redukálódott.

A testület döntött továbbá arról is, hogy idén július 11. és 14. között rendezik meg a Tiszafüredi Halasnapokat. A rendezvény ezúttal a „Tisza-tó Feszt – Tiszafüredi Halasnapok” elnevezést viseli majd. A fesztiválon a tiszafüredi lakcímmel rendelkező, városkártyát birtokló látogatók minimum 20-30 százalék kedvezményre lesznek jogosultak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában