Összefoglaló

2024.02.23. 20:40

A RepTár házikedvenceként éli mindennapjait Puma, a fekete cica – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Mostantól mindenkit feljelent a szolnoki Hetényi kórház, aki inzultálja a kollégáikat. Elfogyott a türelem a szolnoki Hetényi Géza Kórháznál: súlyos döntést hoztak az ott dolgozókat érő inzultusok miatt.

hirösszefoglaló,napi hírek,ez történt ma
Forrás: szoljon.hu

A kommunista diktatúrák áldozataira emlékeztek Karcagon. A jelenlévők a katolikus templommal szemben lévő parkban felállított kopjafánál helyezték el a megemlékezés koszorúját.

Szombaton Mezőtúron, majd Szolnokon toboroznak határvadászokat vármegyénk rendőrei. A toborzópontokon jelentkezési egységcsomagot és tájékoztatást is adnak a szolgálati lehetőségekről.

A látogatók és a kollégák szívét is rabul ejtette a RepTár gyönyörű fekete cicája. Színt és jó kedvet visz a hétköznapokba a szolnoki RepTár fekete macskája. Puma 2021 óta tagja a repülőmúzeum csapatának, az ott dolgozók és a látogatók legnagyobb örömére. Kissé szomorúan induló sorsa végül szerencsés fordulatot vett, a RepTár házikedvenceként éli mindennapjait.

Vidám mondókákkal, tánccal és játékkal űzték el a telet a karcagi óvodások. A program elmaradhatatlan része volt a farsangi fánk is.

Több munkálatot is befejeztek a művházban Tiszaörsön. Tízmillió forintból újították fel a Tiszaörsi Művelődési Ház mosdóját, illetve a kamaraterem járólapjait.

Bejelentették, hogy sikerült megfejteni egy jászkunsági drogbanda titkos nyelvét. Újabb kábítószer-kereskedő bandát leplezett le a nyomozó hatóság. A bíróság letartóztatta a banda szolnoki, rákóczifalvai és zagyvarékasi tagjait. A sikerhez a banda titkos nyelvezetét is meg kellett fejteni.

Mátyás tudósai” a szolnoki Kőrösi iskolában adtak számot tehetségükről. A 9-től 14 éves korú diákok számára hagyományosan versmondó-, anyanyelvi-, rajz-, angol- és matematikai versenyt szerveztek

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában