Galériával

2024.02.11. 15:00

Börzé day: babaruha- és játékvásárt rendeztek Szolnokon – videóval

A helyi termékek vásárával egy időben az Agóra régi szárnyának aulájában babaruhavásárt rendeztek vasárnap. Nagy sikerrel zárult az első Börzé day Szolnokon.

Rimóczi Ágnes

A bébiholmiktól a kiskamaszruhákig, a babajátékoktól a társasokig rengeteg holmi sorakozott az asztalokon

Fotó: Kiss János

– Szerintem nincs olyan családanya, aki nem ismeri az érzést: milyen, amikor ellepi a lakást a sok kinőtt ruha, megunt játék. Ugye? Nos, ennek a gondolatnak a mentén jutott eszembe a börze, különösen úgy, hogy már régóta nem volt ilyen esemény a városban. Amikor megosztottam a gondolataimat anyatársaimmal, támogatást kaptam, így kezdődött a szervezés – foglalta össze röviden a Börzé day történetét Boros-Fehér Mónika. 

A benépesülő Aba-Novák Agóra Kulturális Központ régi szárnyának auláját látva, nem csoda, hogy sikeres volt a főszervező ötlete, hiszen nagyon sokan csatlakoztak a kezdeményezéshez. Vasárnap délelőtt rendezték meg első alkalommal a baba- és gyerekruha, gyerekjátékok és kiegészítők vásárát, ahol volt miből válogatni.

A bébiholmiktól a kiskamaszruhákig, a babajátékoktól a társasokig rengeteg holmi sorakozott az asztalokon. Az érdeklődők, vásárlók pedig sorra érkeztek és válogattak a már használt, de még bőven használható, jó minőségű termékek között.

A szervezők tervei szerint pedig minden hónapban megtehetik ezt majd a vásárlók. 

– Az Agóra vezetősége parner volt nagy örömünkre, helyet adott a vásárnak. 2024-ben minden hónap második vasárnapján, azaz a helyi termékek vásárával azonos időpontban óriási gyermekruha börzén válogathatnak a szülők a csemetéiknek. Nyáron tartunk majd szünetet, illetve a karácsonyi időszak után januárban lesz kihagyás, de aztán hónapról-hónapra várjuk az érdeklődőket – tette hozzá a főszervező.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában