Megelőzés

2024.02.28. 13:30

Egészséges életmód – ez volt a középpontban a héten a tiszabői általános iskolában - galériával

Minden nap tornával kezdték a napot, és egészséges reggelit is készítettek maguknak a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Tiszabői Általános Iskolájának tanulói. Az intézményben az elmúlt évek hagyományaihoz hűen ismét megtartották az egészséghetet.

Molnár-Révész Erika

A higiéniáról és az egészséges étkezésről is tanultak, valamint sokat sportoltak és drogprevenciós előadáson is részt vettek a héten a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Tiszabői Általános Iskolájának tanulói az egészséghét keretében. Az elméleti tudás mellett gyakorlati feladatot is kaptak a gyerekek, akik emellett különböző csoportos versenyeken is részt vettek. 

egészséghét,tiszabő,általános iskola
Az iskolába járó 350 diák játékos feladatokon keresztül ismerkedett az egészséges életmóddal a tiszabői iskolában
Forrás: Beküldött fotó

–Körülbelül 3-4 éve tartunk egészséghetet, a célja az egészséges életmódra való nevelés, főleg játékos feladatokon keresztül. Ez intézményünk saját programja, melyben segítségünkre vannak külsős szakemberek is – tájékoztatott Kubicsek Judit intézményvezető. 

Mint elmondta, a versenyek eredményhirdetése, melyet a tanulók már nagyon várnak, a jövő héten lesz. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában