Ellátás

2024.02.27. 14:30

Megoldódott a fogorvos kérdés Martfűn

Újabb és újabb megoldandó feladatok vártak a martfűi önkormányzatra az utóbbi hónapokban, rövid időn belül két, a településen praktizáló fogorvos is elhunyt. A napokban pozitív fejleményekről számoltak be, egyelőre mindkét körzetben helyettesítéssel látják el a feladatokat.

Pakainé Pusztai Nóra

Új fogorvosi eszközöket vásárolt a martfűi önkormányzat. A napokban az Egészségügyi Központba látogatott dr. Papp Antal polgármester és a város honlapján a két fogorvost is bemutatták. 

Dr. Kondoros Hermina és dr. Mohammed Fatehi Ahmed fogorvos a napokban egyeztetett dr. Papp Antal polgármesterrel (jobbra)
Forrás: Martfű Média

– Dr. Kondoros Hermina fogorvos ez év februárjától látja el az I. felnőtt és gyermek fogorvosi körzet általános fogászati teendőit. Fogászati szűréseket is szeretne végezni, nagy hangsúlyt fektetve a megelőzésre – írták a beszámolóban. 

Ahogy arról korábban írtunk, dr. Mohammed Fatehi Ahmed helyettesítéssel 2023 novemberétől látja el a II. fogorvosi körzetet

Dr. Papp Antal úgy nyilatkozott, az önkormányzatnak sok munkája van abban, hogy a sajnálatosan, egymás követően viszonylag gyorsan elhunyt két fogorvos helyét be tudják tölteni.

– Most még helyettesítéssel látjuk el a fogorvosi körzeteket, de abba a pozitív helyzetbe jutottunk, hogy dr. Kondoros Hermina és dr. Mohammed Fatehi Ahmed személyében hamarosan állandó fogorvosa lesz mindkét körzetnek – emelte ki. Mint kiderült, a doktor úr lakóhelyül is Martfűt választotta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában