Összefoglaló

2024.03.14. 20:40

Mintegy harminc kutya várja még, hogy menhelyre vigyék őket az újszilvási romos tanyáról – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Váratlan fordulatot vett a száguldozó rolleres igazoltatása Szolnokon – sokkal több volt a rovásán. Tavaly ősz óta húzódó lopássorozat végére kerülhetett pont. Rollerező férfit ellenőriztek a rendőrök, amikor kiderült, hogy 11 bűncselekményhez is köze van.

hirösszefoglaló,napi hírek,ez történt ma
Forrás: szoljon.hu

Zsebre tette a felújításra szánt pénzt a szaki Nagyivánon. A Tiszafüredi Járási ügyészség sikkasztás miatt emelt vádat egy nagyúti férfival szemben, aki még 2023 márciusában vállalt el egy nagyiváni ház felújítását, de az összeget magára költötte.

Sajtóreggelin köszöntötték a helyi média munkatársait Jászberényben. A hagyománnyá vált sajtónapi összejövetelnek idén a Jász Múzeum adott helyet.

Arany érdemkereszttel ismerték el Újszász volt plébánosát. Elismerték a volt újszászi plébánost. Miklós János érdemkeresztet kapott.

Tovább csökkent a szennyvíz koronavírus koncentrációja a Jászkunságban. A 10. héten is vizsgálták a szennyvizet Szolnokon. Mutatjuk az eredményeket.

Koszorúzásokkal kezdődött az ünnepi megemlékezés Szolnokon. Szolnok több pontján is elhelyezték a megemlékezések koszorúit csütörtökön.

Tavaszváró piacot rendeznek Nagykörűben. Újra benépesül Nagykörűben a piactér. Vasárnap rendezik meg a Tavaszváró Körűi Piacot a Tisza-parti településen.

Ötven kutya tetemét rejtette a rögtönzött ebtelep hűtője Újszilváson. Dögszag az omladozó viskóban, egy eltűnt asszony, száz kutya a tanyán, ötven tetem a hűtőben és egy rejtélyesen leégett ház – mindez Újszilvás külterületén, egy olyan helyen, amely éppúgy tűnhetett kutyabirodalomnak, mint siralomháznak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában