Nőnap

2024.03.07. 12:00

Máté Péter-est köszönti a hölgyeket a Jászságban

Nőnap alkalmából idén is hangulatos ünnepségeket szerveznek a jászsági településeken. Összegyűjtöttünk néhány nőnapi programot.

Illés Anita

Jászárokszálláson az önkormányzat március 8-án, pénteken 16 órakor tartja a nőnapi ünnepséget a Petőfi Művelődési Házban. A rendezvényen Haagen Imre énekes, zenész, a Drága örökösök című sorozat sztárja lép fel.

hegedű, zene, koncert
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Jászkiséren Máté Péter gyönyörű dalaival köszöntik a hölgyeket március 8-án, pénteken 18 órakor a Művelődés Házában. Berec Zsolt zongorista és Máté József énekes zenés életrajzi kirándulásra hívja az érdeklődőket Máté Péter alkotói útján.

A jászapáti önkormányzat a Four Fathers énekegyüttes műsorával és meglepetés ajándékkal kedveskedik a hölgyeknek március 8-án, 16 órakor a Pájer Antal Művelődési Házban.

Március 8-án, pénteken 16 órakor zenés nőnapi délutánt szervez Jásztelek önkormányzata a művelődési házban. A köszöntők után Udvarhelyi Boglárka, Kiss Tivadar és Pánti Anna operaénekesek lépnek színpadra.

Jászboldogházán március 9-én, szombaton 16 órakor rendezik meg a nőnapi ünnepséget a polgármesteri hivatal házasságkötő termében. Koczáné dr. Fehérváry Mária polgármester és Joó-Kovács Balázs alpolgármester köszöntőjét Balog Tibor verses előadása követi, majd Máté József előadásában Máté Péter legszebb dalai csendülnek fel. Gyertyafényes zongorakísérettel közreműködik Berec Zsolt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában