Magyar Falu Program

2024.03.31. 08:30

Egy szolgálati lakást újítanak fel az elnyert pályázati pénzből Tiszapüspökiben

Pályázott, és nyert a Magyar Falu Program önkormányzati épületek felújítását célzó pályázatán Tiszapüspöki. Az elnyert összegből az egyik szolgálati lakást újítja fel az önkormányzat.

Molnár-Révész Erika

Több mint 10 millió forintos támogatást nyert Tiszapüspöki a Magyar Falu Program önkormányzati tulajdonú ingatlanok felújítását célzó pályázatán.

felújítás, házfelújítás
Fotó: Karnok Csaba / Forrás: Illusztráció

– Az elnyert összegből a Szabadság úti szolgálati lakásunk belső felújítását végezzük el, korábban ugyanis sikerült a kívülről felújítanunk, szintén támogatásból. Ennek második ütemeként az épületben burkolatcserét végzünk, emellett kicseréljük a nyílászárókat, továbbá a fürdőszoba, a villamoshálózat és a fűtési rendszer felújítását is elvégezzük – tájékoztatott Bander József polgármester. 

Hozzátette, a szolgálati lakásban korábban háziorvos lakott, a felújított épületet a településre érkező szakemberek elszállásolására használja majd az önkormányzat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában