Összefoglaló

2024.03.15. 20:40

Kezdetét vette a tizedik országos vasúttörténeti és vasútmodell kiállítás – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Megnyílt az idén tíz éves országos vasútmodell kiállítás Szolnokon. Pénteken vette kezdetét a tizedik országos vasúttörténeti és vasútmodell kiállítás.

hirösszefoglaló,napi hírek,ez történt ma
Forrás: szoljon.hu

Izgatottan készül a DAL elődöntőjére a Fluidia zenei projekt. Legutóbb, énekesnőjük nélkül, Berényi Gábor basszusszintetizátoros és Lázár Zoltán gitáros látogatott el a stúdióba, ugyanis a Fluidia zenei projekt bekerült a DAL 2024 elődöntőjébe, ami most szombaton lesz.

A Szojuz űrrepülések történetéről is hallhattak azok, akik ellátogattak a szolnoki RepTárba. Pénteken a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum ingyenesen volt látogatható az érdeklődők számára.

Az Országzászló felvonásával folytatódott az ünnepi megemlékezés Karcagon. Március 15-én délután folytatódott az ünnepi megemlékezés, amely csütörtökön kezdődött Karcagon.

Néptáncosokat támogattak a hajnalig mulatozók Rákóczifalván. Megtelt bálozókkal a sportcsarnok Rákóczifalván, jól fogytak a támogatói jegyek is.

Közel 50 díjat adtak át a tiszafüredi városi ünnepségen. Tiszafüreden már hagyománnyá vált, hogy az 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából szervezett városi ünnepségen a település kiválóságait, fiataljait díjazzák a kultúra, a sport és a művészet területén.

Nemrégen hirdették ki: a szolnoki ejtőernyősgárda lett a 2023-as év csapata. A magyar ejtőernyős nemzeti csapatunk a Felső-szandai sportreptéren készül a nyári szolnoki világbajnokságra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában