Felmérés

2024.04.04. 09:30

Kérdőívben kéri ki a lakosság véleményét a miklósi önkormányzat

A közösségi programokról, a különböző korosztályoknak, különösen a fiataloknak szóló rendezvényekről kéri ki egyebek mellett a lakosság véleményét az a kérdőív, melyet a napokban jelentetett meg honlapján a törökszentmiklósi önkormányzat. A felmérés célja, hogy célzottan fejlesszék a városban működő szolgáltatásokat, vagy támogassák a civil szervezetek eseményeit.

Molnár-Révész Erika

Miért szeret Törökszentmiklóson élni? Ismeri-e a településen működő civil szervezeteket, vagy önszerveződő csoportokat? Részt vesz-e programjaikon? – egyebek mellett ilyen kérdéseket tartalmaz az a kérdőív, melyet a lakosok közül bárki kitölthet a város honlapján, valamint közösségi oldalán keresztül. 

laptop, számítógép
Fotó: Shutterstock.com / Forrás:  Illusztráció

– Az önkormányzat konzorciumi partnereivel együtt a TOP Plusz pályázat Helyi humán fejlesztések című program keretében célul tűzte ki a szolgáltatáshiányokra válaszoló intézkedéseinek fejlesztését, illetve a helyi közösségek kezdeményező- és cselekvőképességének fejlesztését a városban. A megvalósítás folyamatában fontosnak tartjuk a lakosság véleményét – indokolta a felmérés szükségességét az önkormányzat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában