Egységesítették

2024.04.21. 06:55

Így néz ki a közfoglalkoztatottak új öltözéke, bemutatták az „egyenruhát" Püspökiben

Mintegy 30 közfoglalkoztatottnak biztosított cipőből, pólóból és nadrágból álló, egységes munkaruhát Tiszapüspöki önkormányzata. Az egységes munkaruhára a láthatóság miatt, és azért van szükség, mert a földeken és a fóliasátorban hamar elkoszolódott a saját öltözet.

Molnár-Révész Erika

Harminc dolgozónak biztosítottak egységes munkaruhát a mezőgazdasági mintaprogramban Tiszapüspökiben. A közfoglalkoztatottak cipőt, nadrágot és élénk színű pólót is kaptak a feladatok elvégzéséhez. 

közfoglalkoztatottak, egyenruha
Már az egységes munkaruhában dolgoznak a közfoglalkoztatottak Tiszapüspöki fóliasátrában, ahol az uborkamag elvetését készítették elő
Fotó: Mészáros János 

– Emellett plusz 20 pólót is beszerezünk a napokban, próbálunk mindenkinek biztosítani munkaruhát, elsősorban azoknak, akik a közterületeken dolgoznak, vagy a mezőgazdaságban. A közterületen a láthatóság miatt, a mezőgazdasági programban pedig azért fontos és szükséges, hogy ne a saját ruhájuk menjen tönkre, vagy használódjon el – tájékoztatott Szabó Tünde, a mezőgazdasági mintaprogram vezetője.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában