Program

2024.04.27. 09:30

Éjszakai banzáj lesz szombaton Abonyban, változik a forgalmi rend is

Szombaton rendezik az abonyi Tarka Téri Éjszakai Piac és Virágkarnevált. A rendezvény idejére forgalmi változások lépnek életbe.

Rózsa Róbert

Éjszakai mulatságra készül Abony. A városban szombaton kilencedik alkalommal rendezik meg a Tarka Téri Éjszakai Piac és Virágkarnevált, amely idén 14 órától éjfélig tart az abonyi főtéren. A felhozatal ezúttal is kedvére lesz a kilátogatóknak: a rendezvény kézműves kirakodó vásárral, keleti revüvel, hastáncos, kígyóbűvölő és jósdai produkcióval készül (nem véletlenül, hiszen a mulatság témája az 1001 éjszaka meséi), de lesznek zsonglőrök és zenei fellépők is jócskán.

forgalmirend változás
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

A rendezvény kapcsán szombatra ideiglenesen megváltozik az abonyi főtér forgalmi rendje. Mint a városháza tájékoztatott, lezárják a művelődési ház előtt parkolót, a gimnázium és a sportcsarnok előtti parkolót teljes hosszában a Taverna sörözőig. A Kultúra Háza és a városháza közti útszakaszra mindkét irányból tilos lesz behajtani, továbbá a Vasút út–Nagykőrösi út kereszteződése irányából is tilos behajtani a főtérre. A Kossuth téri buszmegállókat lezárják, szombaton a buszok sem hajtanak be a főtérre, hanem terelőúton közlekednek. A Szolnok és a Cegléd irányba közlekedő buszjáratok a Somogyi Imre Általános Iskola (Abony, Szelei út 1.) előtti ideiglenes megállóhelyről indulnak, illetve oda érkeznek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában