Lista

2024.05.27. 09:00

Halálos baleset Miklóson és Jászberényben, özönvíz Tiszaföldváron – ezek voltak az elmúlt hét legjei

Embert gázolt a vonat Újszászon, mai napig példaképként tekinthetnek társai a két éve elhunyt Gál Szabolcsra – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

1. Belehalt sérüléseibe a teherautó sofőrje Törökszentmiklósnál – galériával

baleset
A baleset helyszíne, így állt meg a teherautó
Fotó: Donka Ferenc

Egy dombrádi lakos közlekedett teherautóval Szolnok irányából Fegyvernek felé, a 4-es számú főúton május 21-én reggel, amikor hirtelen lehaladt a menetiránya szerinti jobb oldali útpadkára, majd a vízelvezető árokban fának csapódott és oldalára borult. A tehergépkocsi sofőrje olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

2. Halálos baleset történt a 31-es főúton, Jászberénynél

Red,And,Blue,Light,Flasher.,Police,Car,At,Night,Time
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Halálos kimenetelű közúti baleset történt május 25-én, szombaton 1 óra 40 perc körül Jászberény külterületén, a 31-es számú főút 72-es kilométerszelvényénél. A baleset helyszínelése miatt az érintett útszakaszt néhány órára lezárták.

3. Embert gázolt a vonat Újszászon

Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre
Fotó: Turi László

Elgázolt egy embert a vonat Újszászon, a Baross útnál, a vasútállomáson péntek reggel. A balesethez kiérkező egységek a mentők segítségével kiemelték az elgázolt embert a szerelvény alól. Az elgázolt személyhez mentőhelikopter érkezett a helyszínre, és szállította kórházba.

4. Özönvíz zúdult Tiszaföldvárra, bokáig jártak a vízben az emberek – videóval

Benzinmotoros és búvárszivattyúkat is működtettek
Forrás: Tiszaföldvár ÖTP

Rövid idő alatt nagy mennyiségű csapadék zúdult Tiszaföldvárra szerda délután. Az özönvízről az első riasztások délután öt óra körül futottak be a Tiszaföldvári Önkormányzati Tűzoltó Parancsnoksághoz. Éjszakába nyúlóan kellett a vizet szivattyúzni a pincékből.

5. Két éve halt meg a világbajnok katona, akire a mai napig példaképként tekinthetnek társai

A két éve elhunyt Gál Szabolcs világbajnokra emlékeztek
Fotó: Angyalosi Andrea 

Ahány ejtőernyős ugrás, annyi futóméter, amennyi idős, annyi erőnléti feladat – ez volt a már ikonikussá vált szokása Gál Szabolcs egykori világbajnok ejtőernyős katonának. Az MH Kiss József 86. Helikopterdandár állománya a közelmúltban különleges emléknappal tisztelgett emléke előtt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában