Felújítás

2024.05.22. 10:00

Nyugdíjas hölgyek ragadtak ecsetet, mindenki jól jár munkájukkal Kengyelen

Javában tart a bentlakásos idősek otthonának felújítása Kengyelen, erre a célra 7 millió forintot nyert a település a Magyar Falu Programon. A pályázati forrás mellett az önkormányzat önerőt is biztosít a fejlesztéshez, a munkálatokhoz pedig nyugdíjas hölgyek is csatlakoztak.

Molnár-Révész Erika

 A nyílászárók cseréje már megtörtént, jelenleg a belső tereket festik a Kengyeli Egyesített Szociális Intézményben. Ezt, az önerőből megvalósuló munkálatot nyugdíjas hölgyek vállalták be.

nyugdíjas,
Az egyik bevállalós nyugdíjas hölgy, Szegő Lászlóné Vörösváczki Erzsébet éppen a radiátorokat festi az idősek otthonának folyosóján

– Napi bejelentővel vettük fel a két hölgyet, így mi is jól járunk, hiszen a profi szakembereket nem tudnánk megfizetni, és ők is munkához jutnak, amit kifejezetten nagy örömmel végeznek – tájékoztatott Gál József, Kengyel polgármestere. 

A település 7 millió forintot nyert felújításra a Magyar Falu Program pályázatán, melyből az intézmény két épülete közötti összekötő folyosót újjápítik, valamint a bentlakásos részben a teljes villamoshálózatot kicserélik. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában