Megmérettetés

2024.05.26. 19:00

Izgalmas volt az idei tűzoltó verseny Jászapátin

A megmérettetése öt település csapatai mérték össze tudásukat.

Pesti József

A jászapáti sportpálya volt a házigazdája szombaton a hagyományos Jászsági Önkéntes Tűzoltó Versenynek, melyen öt település közel húsz csapata mérte össze szakmai tudását.

verseny
A házigazda Jászapáti hét csapata négy kategóriában bizonyult a legjobbnak
Fotó: Pesti József

A versenybizottság úgy döntött, hogy az előző napi heves esőzés miatt a staféta versenyszám biztonsági okokból elmarad, így ezúttal csak kismotorfecskendő szerelésében csillogtathatta meg tudását Jászalsószentgyörgy, Jászágó, Jászszentandrás, Pusztamonostor és Jászapáti.

A megmérettetés végén kiderült, hogy a jövő Jászapáti számára a legbiztatóbb, ugyanis első helyet szerezték meg a gyermek fiú és gyermek vegyes, valamint az ifjúsági fiú és lány kategóriában is. De Jászszentandrás sem panaszkodhatott az eredményességre, hiszen a dobogó legfelső fokára állhatott a gyermek lány és mindkét nemű felnőtt csapatuk.

Az izgalmas, jó kedélyű verseny után a résztvevők megegyeztek abban, hogy  jövőre Szentandráson fogják megmutatni, mennyit fejlődtek az elmúlt időszak alatt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában