Nyári munka

2024.06.21. 12:00

Diákmunka: nyolc fiatalt foglalkoztat a jászkiséri önkormányzat nyáron

A foglalkoztatás előfeltételeként regisztrációra van szükség. A diákmunka programban júliusban négy, míg augusztusban szintén négy fő kaphat munkát Jászkiséren.

Illés Anita

Az önkormányzat a kormány által meghirdetett Nyári Diákmunka Program keretében idén nyolc főnek tud munkalehetőséget biztosítani – tájékoztatott a város közösségi oldalán Lukácsi György polgármester. 

Diákmunka
Nyári diákmunka program keretében zöldterület kezelési feladatokat kapnak a fiatalok Jászkiséren. 
Fotó: Illés Anita

Már regisztrálhatnak a fiatalok a Nyári Diákmunka Programba

Azokat a 16 és 25 év közötti fiatalokat várják, akik igazoltan nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek. A program során július 1-től 28-ig négy fő, augusztus 1-től 20-ig további négy diák vállalhat munkát, egyszerű zöldterület-kezelési feladatok látnak majd el. A munkabér összege júliusban bruttó 174 ezer forint, augusztusban valamivel több mint 127 ezer forint. A 25 év alatti munkavállalók szja-mentességet vehetnek igénybe. A foglalkoztatás előfeltételeként a diákok július 17-től regisztrálhatnak a Jászberényi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán. Az önkormányzati diákmunkára a Jászkiséri Polgármester Hivatal Igazgatási Osztályán lehet jelentkezni személyesen, ügyfélfogadási időben – olvasható a tájékoztatóban. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában