Nagy a felháborodás

2024.06.21. 11:25

Döbbenet: piactéri padon végezte el nagydolgát egy férfi fényes nappal Jászberényben

Elképesztő történet kering a világhálón. Egy járókelő a jászberényi piactéren kapta lencsevégre azt a hajléktalan férfit, aki egy padon ülve végezte el nagydolgát. A közfelháborodást kiváltó esetről egy helyi közösségi médiás csoportban jelent meg bejegyzés.

Illés Anita

A posztoló hölgy arról számolt be, hogy amikor a minap a piactéren sétált, elképesztően undorító látványba ütközött. Azt írta, hogy egy hajléktalan éppen a nagydolgát végezte el a padon ülve és körülötte szét volt dobálva a sok ürülékes toalettpapír. Ott, ahol a piaci árusok a kelméket árulják és számtalan ember megfordul. – Nem lehetne valamit kezdeni, hogy végre megszűnjön a piactéren ez a gusztustalanság? Ki foglalkozik ezzel a problémával Jászberényben? – tette fel a kérdést. 

nagydolgát végezte a férfi
Egy járókelő kapta lencsevégre a jászberényi piactéren nagydolgát végző férfit
Forrás: Facebook

Kiakadtak a kommentelők a nagydolgát végző férfin 

A bejegyzés alatti hozzászólásokban többen felháborodásuknak adtak hangot, valamint a piactéren és környékén tapasztalható problémák megoldását sürgették. - Nyilvános helyen ilyet csinálni undorító - jegyezte meg egy kommentelő, míg más borzalmasnak és elkeserítőnek nevezte a férfi viselkedését. Sőt, akadt, aki felvetette, hogy egyesek nem csak a piacteret használják nyilvános WC-nek, hanem a Zagyva-partot is. 

Intézkedéseket tett a piacfelügyelet az ügyben

Az esettel kapcsolatban a Jászberényi Vagyonkezelő és Városüzemeltető Nonprofit Zrt. csütörtökön közösségi oldalán közölte: a Jászberényi Városi Piac nyitott területén egy hajléktalan rendszeresen köztisztaság elleni vétséget követ el. 

– A piac ezen része közterület, a JVV Nonprofit Zrt. piacfelügyelete intézkedéseket tett az ügyben. Az esetről értesítette a rendőrséget, a rendőrök eljártak az ügyben – tájékoztatott a cég, melynek munkatársai fertőtlenítették a területet. 

Kérik a lakosokat, amennyiben zárást követően bármilyen szabálysértést észlelnek a területen, haladéktalanul értesítsék a rendőrséget, az eljárás ugyanis a rendőrség hatáskörébe tartozik. A piacfelügyelőség a piac zárását követően nem tartózkodik a területen. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában