Szoljon podcast

2024.06.15. 14:00

Ezért fontos a női minőség sokfélesége Bereczki-Budai Zsuzsa szakember szerint

A legtöbb elakadásunknak lelki okai vannak. A nők talán hamarabb felismerik ezt és igyekeznek a megoldásokért önmagukban kutakodni. Szakértőt kérdeztünk a témában.

Kocsis-Szabó Lilla Laura

Életünk folyamán gyakran kerülünk válaszutak, nehéz döntések elé. A legtöbbször pedig kiderül, a jó döntés, a megoldás mindig önmagunkban rejlik. Ehhez azonban feltétlenül szükséges a belső világunkkal foglalkozni.

Bereczki-Budai Zsuzsa,podcast,elakadás,nők
Vendégünk: Bereczki-Budai Zsuzsa
Fotó: Daróczi Dorottya

A nőkben hamarabb megérik az igény és a vágy erre, de legalábbis ez Bereczki-Budai Zsuzsa tapasztalata. Az integrált önismereti csoportvezető, női kör vezető Daróczi Dorottya rádiós szerkesztő kérdésein keresztül vezeti körbe a hallgatót a téma változatos „vizein.” 

A férfiak és nők tudatossága is fontos

Egyebek mellett arról esik szó, milyen kérdésekkel, problémákkal keresik fel legtöbbször a szakembert. Mit is jelent nőnek lenni, illetve vajon milyen az igazi nő? Mit adhat egy női kör, női csoport a tagok számára, hogyan fejlődhetnek a kapcsolódás által? Örök téma és örök kérdés, a férfi-női kapcsolatok mélysége. Mit jelent a ciklus tudatosság és miért jó, ha a férfiak is nyomon követik ezt, bekapcsolódnak?

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában