Állami beruházás

2024.07.06. 11:30

Útfelújítás: már zajlanak a munkálatok a törökszentmiklósi Kossuth úton

Az M4-es építéséhez kapcsolódóan munkálatokat végeznek a törökszentmiklósi Kossuth Lajos utca kivezető szakaszán, mintegy 2.3 kilométer hosszan. Az útfelújítás, melynek során egyebek mellett a szegélyek, az aszfaltréteg és a közúti jelzések is megújulnak, augusztus végén fejeződhet be.

Molnár-Révész Erika

Már zajlanak a Kossuth Lajos utca mintegy 2,3 km hosszú szakaszának felújítási munkálatai Törökszentmiklóson. Az útfelújítás során a meglévő csapadékvíz-elvezető csatorna tisztítását, valamint a csatorna fedlapok szintbe helyezését is elvégzi a kivitelező.

Útfelújítás Törökszentmiklós
Útfelújítás zajlik Törökszentmiklós főútján, a Kossuth utcában. A napokban a kiemelt szegélysor elbontását és újjáépítését végzezte a kivitelező
Fotó: Mészáros János

Az útfelújítás során új aszfaltrétegeket is beépítenek

– Sor kerül továbbá a kiemelt szegélyek cseréjére, a meglévő padka szükség szerinti rendezésére is. A kivitelezés során pedig a legfontosabb, hogy új aszfalt kötő-és kopórétegeket építenek be, végül a közúti jelzések teljes cseréjét is elvégzik. A munkálatok tervezetten augusztus végével fejeződnek majd be, addig is a Kossuth Lajos utcában és környékén közlekedők türelmét és megértését kérjük – tájékoztatott Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában