több fontos ügyért is táncolt már

2019.02.22. 16:30

Videoklipekben szerepel a fiatal kenderesi táncos

Már több figyelemfelhívó videóklipet is forgatott Jámbor Imre – művésznevén Omy –, a kisújszállási Móricz Zsigmond Református Kollégium 10. osztályos tanulója.

Daróczi Erzsébet

Jámbor Imre, vagy ahogy a többség ismeri, Omy

Fotó: Daróczi Erzsébet

– Még általánosban kezdtem társastáncot tanulni. Később a Győrfi Dalma vezette Dalma Dance Club helyi csoportjában már modern táncokat tanultam, majd azt éreztem, önállóan is meg kell mutatnom magam.

– Az első filmemben, 2014-ben az eltűnt gyermekekért táncoltam, két évre rá az öcsémmel, Bencével és Szpisják Fannival forgattuk – Mészáros Tamás közreműködésével – A Csak egy életed van című figyelemfelhívó táncos kisfilmet. A klip témája a cigaretta-, a drog- és az alkoholfogyasztás problémája volt a fiatalok körében.

Jámbor Imre, vagy ahogy a többség ismeri, Omy
Fotó: Daróczi Erzsébet

Kovács Zoltán tánctanár segítségével képeztem tánctudásomat, így egy éve már tanítok is a DDC szolnoki, illetve kisúji csoportjában. Tanítványaimmal több versenyen is jól szerepeltünk. Érettségi után folytatnám a táncoktatást, miközben informatikusnak és táncpedagógusnak tanulnék. Nemrég a cibakházi énekes, Kertész Iván Kattanok rád című klipjében táncoltam, s már újabb felkéréseim is vannak. Kedvencem a hip-hop stílus, az érzelmesebb, lassúbb, önkifejezőbb táncokat szeretem – árulta el Omy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!