galériával/videóval

2019.07.27. 20:25

Jerome Szkuta séfet Szolnokon lovaggá ütötték

Az időjárás kifejezetten kegyes volt, így a gasztronómia szerelmesei igazán jól érezhették magukat a július 26-27-én megrendezett Séf Randevún. Az esemény csúcspontja Jerome Szkuta lovaggá avatása volt.

házsé/szoljon.hu

Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ rendezvénye, az 5. Séf Randevú először köszönthette résztvevői között a Jászkun Picard Baráti Körök Egyesületet, melynek tagjai egy francia séf bisztró hangulatát és ízvilágát varázsolták a látogatók elé megyénk kiváló szakácsai és Jerome Szkuta, a francia nagykövet séfjének közreműködésével.

A kétnapos rendezvényen 13 neves étterem séfje mutatta be és tálalta kedvenc menüsorát, a látogatók számos ételkülönlegességet megkóstolhattak, valamint élvezhették Németh Ádám és Wirgha Márk séfek, valamint Molnár Bence junior séf szabadtéri főzőshowját. A szervezők a gyerekekre is gondoltak, hiszen bábszínházzal és különböző játékokkal várták a legkisebbeket.

Aki nem csak pénteken, hanem szombaton is a Hild tér felé vette az irányt, az kora este egy igazi lovaggá ütési ceremóniának lehetett szemtanúja. Jerome Szkuta-t az Auguste Escoffier Lovagrend tagjává avatták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!