RÖPLABDA

2018.04.07. 08:39

Hajszálon múlott csak a berényi bravúr

Kísértetien hasonlóan kezdődött a női elődöntő második felvonása Jászberényben, mint ahogyan az első Békéscsabán.

A címvédő viharsarkiak villámrajtot vettek, majd szokatlanul nagy ellenállásba ütköztek, ami ez esetben azt jelentette, hogy nemcsak a harmadik, de a negyedik játszmát is elveszítették.

Az ötödikben viszont minden tudásukat latba vetették, és behúzták a mérkőzést, ezzel 2–0-s előnyre tettek szert a párharcban. A harmadik mérkőzést vasárnap 16 órakor rendezik Békéscsabán.

JÁSZBERÉNY VOLLEYBALL T. –BÉKÉSCSABAI RSE 2:3 (–11, –24, 23, 21, –12)

Bercsényi Játékcsarnok, 400 néző. V.: Adler, dr. Árpás.

JÁSZBERÉNY: Miklai 20, Ivonkina 13, Bleicher N. 2, Genesis 9, Pintér A. 22, Adamenya 2. Csere: Lékó (liberó), Bertók, Borsos 1. Vezetőedző: Deme Gábor.

BÉKÉSCSABA: Koseková 3, Ludmán 4, Bodnár D. 17, Fresco 25, Mlinar 22, Dobi 8. Csere: Molcsányi (liberó), Szedmák, Pekárik. Szakmai igazgató: Kormos Mihály.

DEME GÁBOR: – A nyitójátszma után felvettük a ritmust, és jól is játszottunk. Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült nyernünk, de a legvégén sem a nyitásunk, sem a nyitásfogadásunk nem működött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában