VÍZILABDA

2018.04.18. 10:14

Rangadót játszik szerdán délután a Szolnoki Dózsa

Folytatódnak a küzdelmek a legrangosabb európai kupában, a Bajnokok Ligájában.

V. Cs.

A főtábla B csoportjának 12. fordulójában a címvédő Szolnoki Dózsa csapata a német Spandau 04 együttesét fogadja szerda délután fél ötkor a Vízilabda Arénában.

Egy biztos, jó meccsre lesz kilátás, hiszen ősszel 10–9-re kikapott a Dózsa a Spandau berlini otthonában.

– Évek óta tudatosan építkezik a Spandau – mondta Cseh Sándor, a Szolnok edzője.

– És ennek meg is van az eredménye, hiszen több élcsapatot, köztük bennünket is legyőztek, továbbjutásra állnak csoportunkban. Nem tudjuk, hogy milyen formában vannak, hiszen hetek óta nem játszottak rangadó jellegű mérkőzést.

– Egyértelmű, hogy vissza akarunk nekik vágni a tavaly novemberi vereségért. Egy biztos, nem lesz könnyű dolgunk, kemény meccsen győzelmet várok a csapattól.

A szolnokiak centere, Mezei Tamás a felek őszi összecsapásán is tapasztalhatta, hogy nem könnyű a német gárda bekkjei ellen játszani.

– Meglepett bennünket a Spandau Berlinben, ahol sajnos kikaptunk tőlük – kezdte Mezei Tamás.

– Nem voltunk, azon a mérkőzésen csúcsformában. A Spandau pedig megmutatta, hogy jó csapat, számolni kell velük. Egyik kulcsemberük, Mateo Csuk sérüléssel bajlódik, nem tudjuk, hogy vele, vagy nélküle állnak fel, de nekünk le kell győznünk őket, egy jó mérkőzésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában