labdarúgás

2018.11.07. 10:52

Az élen telelhet a Fanatic együttese

A BLSZ női bajnokság 6. fordulójából elhalasztott Szolnok Fanatic II–Kelen SC mérkőzést szombaton délelőtt pótolták a felek.

Munkatársunktól

Szolnok Fanatic II – Kelen SC 6–4 (3–2)

Vegyiművek pálya. Vezette: Diószegi Olivér (Sándor Benedek, Vásár Béla).

Szolnok: Farkas V. – Tóth V. (Bozsó – a szünetben), Pázmándi, Oláh, Turcsoki (Gál M. – a szünetben) – SERFŐZŐ, Nagy D., NOVÁK, Balogh B. – Kovács K., PINTÉR P. Vezetőedző: Csörghe Tamás. Edző: Galsi Zoltán.

Kelen: Móczik – Hermann, PAVLIK, Horkai, Wittner – Drexler, Pap A., BALOVICS, Görög – BOGNÁR, Ferenczy. Vezetőedző: Gendur Gábor.

Bátor támadójátékkal rukkoltak elő a felek, ezáltal végig nyílt volt a mérkőzés. A csapatok nem sok figyelmet fordítottak a védekezésre, így alakulhatott ki ez a gólzáporos végeredmény. Ami a legfontosabb, hogy a Szolnok ezzel a győzelmével bebiztosította őszi elsőségét.

Gólszerzők: Pintér P. 3 (4., 15., 48.), Kovács K. (29.), Serfőző (51.), Novák (66.), ill. Bognár 4 (10., 45., 60., 68.).

Csörghe Tamás: – Szerencsére a támadójátékunk ma „gólképesebb” volt, mint a védőjátékunk.

Gendur Gábor: – Négy gólt rúgtunk idegenben a jó erőkből álló, fiatal szolnoki csapatnak. Ez dicséretes. De a győzelemhez kevesebb hibával kellett volna játszanunk hátul.

Összességében korrekt és sportszerű mérkőzés volt. Gratulálok a Szolnoknak a győzelemhez!

A góllövőlista élmezőnye: 1. Urbán Anett (Metis NFC) 13 góllal, 2. Kovács Kitti (Szolnok Fanatic II) 11 góllal, 3. Pintér Petra (Szolnok Fanatic II) 10 góllal, 4. Bognár Edina (Kelen SC) 8 góllal, 5. Urbán Viktória (Szolnok Fanatic II) 7 góllal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában